Aleris Specialistvård Elisabethsjukhuset

Promenad

Här på Aleris Specialistvård Elisabethsjukhuset har vi korta väntetider till vård av ortopediska besvär. Vi tar emot patienter från hela landet.

Centralt i Uppsala, i vackra lokaler, ligger ett av Sveriges främsta sjukhus inom ortopedisk kirurgi. 

Här får du träffa flera av landets mest erfarna specialister som utför avancerad kirurgi inom flera ortopediska områden, men framför allt inom axel-, armbågs- och handkirurgi, korsbands- och meniskkirurgi, fotkirurgi samt höftartroskopier.

Vi är störst i Sverige på axelkirurgi.

Hög kvalitet

Vår verksamhet genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden. Det medicinska kvalitetsarbetet är av mycket hög klass och följs upp löpande genom bland annat rapportering till nationella kvalitetsregister. 

Semesterstängt 4 veckor i sommar

Elisabethsjukhuset har semesterstängt vecka 28-31

Du som är opererad veckorna innan Elisabethsjukhuset stängde för semester har möjlighet att vid problem rådfråga några av våra doktorer. Du kan nedan se vilken doktor som är tillgänglig per telefon under de 4 veckor vi har stängt.

  • Vecka 28 Shwan Khoschnau, 073 9844647
  • Vecka 29 Göran Yllner, 070 5745705
  • Vecka 30 Carl Johan Silfverswärd, 070 9424414
  • Vecka 31 Hans Rahme, 073 6884367

 

Väntetider

Generellt har vi korta väntetider för alla patienter. Vänteläget för Aleris Specialistvård Elisabethsjukhuset kan du följa på www.vantetider.se. Om du är utomlänspatient eller har åberopat din vårdgaranti är väntetiderna kortare.

Fritt val 

Du har rätt till att utnyttja vårdgarantin eller fritt val från ett landsting utanför Uppsala län – hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Se film om vår verksamhet

Till toppen av sidan