Aleris Specialistvård Ängelholms Sjukhus

Aleris Ängelholm

På Aleris Specialistvård Ängelholms Sjukhus erbjuder vi kvalificerad ortopedisk behandling för dig med skador och besvär i rörelseorganen. Vi behandlar och utreder de flesta typer av ortopediska problem så som ryggskott, diskbråck, ischias, knäartros, spinal stenos, nackspärr, karpaltunnelsyndrom, hälsporre, hallux valgus, tennisarmbåge och löparknä.

Utökad verksamhet i toppmoderna lokaler 

Nya Aleris Specialistvård Ängelholms sjukhus har utökat verksamheten och innehåller två nya toppmoderna operationssalar godkända för implantatkirurgi samt en sal för mindre kirurgi som kan göras i lokalbedövning. Operationssalarna har kompletterats med en helt ny vårdavdelning för tio inneliggande patienter samt en öppenvårdsmottagning där man kan ha upp till sex läkarmottagningar per dag samt sjukgymnastmottagning och sjuksköterskemottagning.

Om vårdgaranti

Den nationella vårdgarantin innebär att du som patient inte ska behöva vänta mer än 90 dagar på specialistbedömning eller operation. Läs mer om vårdgarantin.

Väntetider

Vi, Aleris Specialistvård Ängelholm, har för närvarande en väntetid på 2-6 veckor för nybesök respektive operation.

Erfarna ortopeder

Våra ortopeder har lång erfarenhet av att utreda och behandla kvalificerade ortopediska skador och besvär i rörelseorganen. Vi har mottagningsverksamhet och utför såväl dagkirurgiska ingrepp som operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning.

På Aleris ortopedmottagning i Ängelholm utför vi operationer inom följande områden: 

  • artroskopisk kirurgi inom knä, fot och axel
  • axelkirurgi  
  • framfotskirurgi
  • handkirurgi 
  • idrottsortopedi - här bedöms skador på såväl elitidrottsmän som vardagsmotionärer
  • ledproteskirurgi 
  • ryggkirurgi inklusive bäcken

Hur kommer man till oss?

Vi har vårdgarantiavtal med Region Skåne samt tar även emot privatbetalande patienter. Ring oss på tfn 0431-37 17 00 så berättar vi mer. Även patienter med privat sjukvårdsförsäkring är välkomna, vi har avtal med de flesta försäkringsbolag i landet. 

Boka av

Avbokning av inbokat besök måste ske senast 24 timmar före avtalad tid. Om du uteblir från besöket utan att ha avbokat i tid blir du debiterad. För av- och ombokningar så ringer du våra sekreterare på tfn 0431-37 17 00, mån-tors kl 13-14. Har du en privat sjukvårdsförsäkring bokar du om/av via försäkringsbolaget.  

Till toppen av sidan