Komma till oss

Golfare -ortopeden ängelholm aleris

Via det fria vårdsökandet i Sverige kan du som patient komma till oss även om du inte är folkbokförd i Skåne. Patientavgiften är densamma som i den offentliga sjukvården.

Vi är ett elektivt sjukhus som saknar fullständiga intensivvårdsresurser. Vi kan därför inte operera patienter med allvarliga sjukdomstillstånd såsom patienter med grav KOL eller hjärtsvikt. Vi kan heller inte operera patienter med grav övervikt.

Vi jobbar enligt konceptet "en rökfri operation".

Väntar du på ortopedbedömning eller operation på något av Skånes sjukhus?

I Sverige har vi en nationell vårdgaranti som innebär att om du väntar på specialistbedömning (t ex ortopedbedömning) ska du maximalt vänta i 90 dagar.

Om du väntar på ortopedbedömning eller operation hos en ortoped på något av Skånes sjukhus och har fått besked om att de inte kan hjälpa dig inom vårdgarantins 90 dagar så kan du vända dig till vardgaranti.skane@skane.se eller till den klinik där du väntar på tid. Du kan då få hjälp att skicka din remiss och övriga journalhandlingar till annan vårdgivare, t ex oss på Aleris Ortopedi i Ängelholm.

Ladda hem och fyll i din egenremiss.

Önskar du mer information om hur du kan bli patient hos oss kontakta asa.ahlberg@aleris.se eller tfn 0431-36 26 01.

Observera att du inte ska behöva vänta i 90 dagar på att få ett besked om när du ska få din mottagnings- eller operationstid. Beskedet om när du ska få hjälp kan du begära redan inom ett par veckor efter att sjukhuset tagit emot din remiss.

Kontakt

Mottagningssköterska, rådgivning

Tfn: 0431-36 26 00

Telefontider
Mån-tors 7.30-16.30, lunchstängt 12-13.
Fre 7.30-15, lunchstängt 12-13

Fax: 0431-181 43

Till toppen av sidan