Rehabilitering

Rehab Aleris Specialistvård Bollnäs

På rehabmottagningen vid Aleris Specialistvård Bollnäs arbetar vi med rehabilitering och medicinsk behandling. Här finns arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, dietist och kurator som hjälper dig med din rehabilitering efter en skada eller sjukdom.

Rehabverksamhet

Om du har varit sjuk eller har skadat dig kan du behöva rehabilitering och stöd för att stärka din fysiska och psykiska förmåga så att du kan komma tillbaka till ett så normalt och självständigt liv som möjligt.

Rehabmottagningen vid Aleris Specialistvård Bollnäs arbetar tillsammans med mottagningarna och avdelningarna på Bollnäs sjukhus. Vårt huvuduppdrag är rehabilitering och medicinsk behandling av patienter som vårdas på sjukhuset samt på mottagningsverksamheten vid Aleris Specialistvård Söderhamn.

Här kan du få hjälp av följande rehabspecialister:      

Uppdrag av Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Bollnäs driver ca 80 procent av verksamheterna vid Bollnäs Sjukhus samt specialistmottagningarna vid Söderhamns sjukhus på uppdrag av Region Gävleborg. Att arbeta på uppdrag av Region Gävleborg innebär bland annat att alla vårdprogram och rutiner gäller på samma sätt hos oss som på övriga sjukhus i länet.   

Ansvarig:


Lise-Lotte Nyberg, enhetschef Rehab
lise-lotte.nyberg@aleris.se
Till toppen av sidan