Verksamhetsområde Medicin

Verksamhetsområde Medicin

Välkommen till vår medicinska verksamheter vid Aleris Specialistvård Bollnäs! Här erbjuder vi ett unikt utbud av medicinsk behandling och specialistvård från akutmottagning, dialys och vårdavdelningar till specialistmottagningar för diabetes, stroke, endoskopi, reumatologi och neurologi.

Medicinsk verksamhet

Aleris medicinska verksamheter vid Bollnäs sjukhus har ett flertal mottagningar och vårdavdelningar där du får trygg och medicinsk kvalificerad vård och behandling. Vi behandlar allt från lättare besvär till svårare sjukdomar och åkommor.

Våra mottagningar i Bollnäs:

Akutmottagning
Antikoagulationsmottagning (AK-mottagning)
Behandlingsenheten (dagsjukvård)
Dialys och njurmottagning (dagsjukvård)
Hjärtmottagning

Medicinmottagning innefattar:
Våra medicinavdelningar:

Aleris rehabilitering arbetar tillsammans med patienter och personal på vårdavdelningarna och på mottagningarna. All verksamhet drivs på uppdrag av Region Gävleborg. 

Remiss

För att komma till våra specialistmottagningar inom de olika medicinska specialiteterna behövs en remiss från din hälsocentral. Du kan också fylla i en egenremiss som du hittar på 1177 Vårdguiden. Vi försöker erbjuda dig en tid så snart som möjligt, senast inom 60 dagar från att remissen kommer till oss. 

Uppdrag av Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Bollnäs driver ca 80 procent av verksamheterna vid Bollnäs Sjukhus samt specialistmottagningarna vid Söderhamns sjukhus på uppdrag av Region Gävleborg. Att arbeta på uppdrag av Region Gävleborg innebär bland annat att alla vårdprogram och rutiner gäller på samma sätt hos oss som på övriga sjukhus i länet.   

Till toppen av sidan