Skip to Content

Verksamhetsområde Medicin

Välkommen till våra medicinska verksamheter vid Aleris Specialistvård Bollnäs. Vi har ett flertal mottagningar och vårdavdelningar där du får trygg och medicinsk kvalificerad vård och behandling. Vi behandlar allt från lättare besvär till svårare sjukdomar och åkommor.

Verksamhetsområde Medicin består av:

Akutmottagning
Antikoagulationsmottagning (AK-mottagning)
Behandlingsenheten (dagsjukvård)
Dialys och njurmottagning (dagsjukvård)

Specialistmottagningar:
Våra medicinavdelningar:

Aleris rehabilitering arbetar tillsammans med patienter och personal på vårdavdelningarna och på mottagningarna. All verksamhet drivs på uppdrag av Region Gävleborg. 

Remiss

För att komma till våra specialistmottagningar inom de olika medicinska specialiteterna behövs en remiss från din hälsocentral. Du kan också fylla i en egenremiss eller egen vårdbegäran som du hittar på 1177 Vårdguiden. Vi försöker erbjuda dig en tid så snart som möjligt, senast inom 60 dagar från att remissen kommer till oss. 

Uppdrag av Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Bollnäs driver ca 80 procent av verksamheterna vid Bollnäs Sjukhus samt specialistmottagningarna vid Söderhamns sjukhus på uppdrag av Region Gävleborg. Att arbeta på uppdrag av Region Gävleborg innebär bland annat att alla vårdprogram och rutiner gäller på samma sätt hos oss som på övriga sjukhus i länet.   


Bra att veta, Aleris Specialistvård Bollnäs

Bra att veta, Aleris Specialistvård Bollnäs

Anmäl ditt besök i receptionen i huvudentrén. Du kan betala med betalkort eller faktura. Vi tar däremot inte emot kontant betalning. Receptionen är öppen måndag-fredag 7.15 - 17.

Läs mer >

Back to top