Skip to Content

Aleris Specialistvård Borås

Aleris Specialistvård i Borås är en privat specialistläkarmottagning med specialister inom allmänmedicin samt gynekologi. Vi erbjuder även vaccinationer och intyg. Vi välkomnar dig som har privat sjukvårdsförsäkring och du som är privatbetalande.

Erfarna specialister 

På Aleris vill vi alltid ge dig en så god vård och behandling som möjligt. Du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Hos oss möter du erfarna specialister som gör sitt yttersta för att skräddarsy ditt besök. 

På mottagningen erbjuder vi tid till specialistläkare inom:

 • Allmänmedicin
  På vår privata mottagning för allmänmedicin i Borås utreder och behandlar vi till exempel högt blodtryck, diabetes, och hjärtklappning, depression, stress och sömnproblem, ont i magen, huvudvärk, astma, ledvärk, luftvägsinfektion och hudutslag. Vi utfärdar även olika slags läkarintyg. Vi välkomnar dig som har privat sjukvårdsförsäkring och dig som privatbetalande.
 • Allmänkirurgi
  Vid vår allmänkirurgiska specialistmottagning i Borås hjälper vi dig som exempelvis besväras av gallsten, hudförändringar, bölder, cysta, blod i avföringen, hemorrojder och andra anala åkommor. Vi behandlar även olika sorters bråck så som ljumskbråck och ärrbråck.

Skulle du vara i behov av annan specialisthjälp hjälper vi till att förmedlar kontakt inom Aleris Sjukvårds nätverk. 

Vi samarbetar med Aleris Röntgen där vi har tillgång till snabba tider och Aleris egna laboratorium Medilab. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen.

Vi erbjuder även:

 • Gynekologisk hälsokontroll
 • Vaccination
  På Aleris i Borås är du välkommen för influensavaccination eller TBE-vaccination, fästingburen hjärninflammation.
 • Läkarintyg
  På Aleris i Borås kan du få hjälp med de flesta läkarintyg som t ex körkortsintyg för taxi eller högre behörighet, adoptionsintyg, sjöfolk, intyg för studier utomlands, liv- och pensionsförsäkring, visum med flera.

Boka tid

Du som har privat sjukvårdsförsäkring kontaktar ditt försäkringsbolag och anger att du önskar komma till Aleris Specialistvård Borås.

Du som privatbetalande är välkommen att ringa oss för att boka tid.

Hitta till oss

Vi finns centralt i Borås på Göteborgsvägen 4. Parkering finns i anslutning till mottagningen.

reception_1200x700.jpg


Mattias Schoberg

Mattias Schoberg

Specialist i allmänkirurgi

Aleris Specialistvård Borås

Ioan Botas

Specialistläkare i Allmänmedicin

Aleris Specialistvård Arkivgatan, Göteborg
Aleris Specialistvård Borås

Anders Kjellin

Anders Kjellin

Verksamhetschef, överläkare och ortopedspecialist

Aleris Specialistvård Ängelholms Sjukhus
Aleris Specialistvård Malmö Arena
Aleris Specialistvård Borås


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top