Furugårdens äldreboende

 • Vår drivkraft:

  Vi utgår från det friska och hitta saker som man fortfarande kan göra och glädjas åt i livet. 

 • Boende

  Här finns 42 lägenheter i storlek 58-78 m2 fördelade på 25 lägenheter i särskilt boende och 17 lägenheter i gruppboende för demenssjuka. 

 • Se varje människa

  Vi gör skillnad genom att i varje möte ge varje människa vården, omsorgen och viljan till ett bättre och friskare liv. 

 • Aktiviteter

  Fysiska aktiviteter samt social, andlig och kulturell stimulans erbjuds utifrån var och ens egna förmågor och intressen. 

 • Våra uteplatser

  På Furugården finns två härliga trädgårdar där man på olika sätt kan ägna sig åt aktiviteter på temat "kropp och själ". 

Tre mil nordost om Falkenberg driver Aleris Furugårdens äldreboende. Furugården erbjuder boende och behandling som speglas av harmoni och välmående.

Ledorden för att ge god vård och omsorg inom Aleris är att "utgå från det friska". Trots att man drabbats av en sjukdom så vill vi inom Aleris ändå utgå från det friska och hitta saker som man fortfarande kan göra och glädjas åt i livet. Det är vår drivkraft.

Alla njuter vi av olika saker och på Furugården har vi riktat in oss på att tillfredsställa de äldre som uppskattar harmoni och välmående till kropp och själ. På Furugården finns två härliga trädgårdar där man på olika sätt kan ägna sig åt aktiviteter på temat "kropp och själ".

Boende

Boendet har 42 lägenheter i storlek 58-78 kvm fördelade på 25 lägenheter i särskilt boende och 17 lägenheter i gruppboende för demenssjuka. Lägenheterna är fördelade på fem enheter där det finns gemensamt vardagsrum och kök.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Louise Gustafsson är verksamhetschef på Furugårdens äldreboende i Falkenberg.

Ställ en fråga till verksamhetschefen

Eller ring oss på 0346-307 50

Till toppen av sidan