St.Knut och Aspens vård- och omsorgsboende och dagverksamhet

Aleris Omsorg kommer ta över driften av verksamheten på St. Knut och Aspen den 9 januari 2019, efter en upphandling i Vellinge kommun. Verksamheten består av somatisk- demens- och korttidsvård samt en dagverksamhet.

Med närhet till vackra promenadstråk och till havet i Falsterbo ligger St.Knut och Aspens vård- och omsorgsboende. St. Knut är huvudbyggnaden och Aspen är en fastighet som ligger ungefär 100 meter därifrån. 

Totalt 99 lägenheter i ljusa trevliga lokaler är fördelade på boende med somatisk vård, 36 platser, demensvård, 45 platser, och korttidsvård, 18 platser. En av demensenheterna finns i Aspen och består av 8 lägenheter, medan övriga enheter finns i huvudbyggnaden. 

Här finns också en tillhörande dagverksamhet för personer med kognitiv svikt som har kapacitet upp till 10 kunder per dag.

St Knut

Lägenheterna är 30 kvadratmeter stora och egen dusch, toalett, diskbänk, kylskåp och uteplats eller fransk balkong. Gemensamhetsutrymmen för umgänge och måltider finns i huset. 

Aspen

Lägenheterna är 40 kvm stora och har eget duschrum och uteplats. Här finns också kök och allrum för att äta och ha trevligt tillsammans.

Verksamhetschef

Natasha Khorasani fr.o.m. 2019-01-09

Till toppen av sidan