Aleris Röntgen Backa

På Aleris Röntgen Backa utför vi undersökningar med magnetkamera, datortomografi, ultraljud och konventionell röntgen (till exempel skelett- och lungröntgen).

Vi finns på Backavägen 3 på Hisingen i Göteborg, ca 400 meter från Hjalmar Brantingsplatsen. Vi har hög tillgänglighet och kan vanligtvis erbjuda tid till samtliga undersökningar inom 1 vecka.

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för de undersökningarna. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till oss under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. Remiss behövs för samtliga undersökningar.

 

Tidbokning behövs för vissa undersökningar

Har din läkare skickat en remiss till oss för datortomografi, magnetkamera eller ultraljud så får du en kallelse från oss inom 1 vecka.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare, (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Remiss får du till exempel av din läkare.

Vårdavtal

Inom privat vård har vi avtal med de flesta försäkringsbolagen på den svenska försäkringsmarknaden. Inom offentlig vård har vi  kökortningsavtal med Västra Götalandsregionen. 

Du är också välkommen att kontakta oss om du som privatperson önskar genomföra en undersökning.

Kontaktuppgifter till ansvariga Aleris Röntgen Backa

E-post: rontgenbacka@aleris.se

Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss per telefon.

Välkommen!

Till toppen av sidan