Aleris Röntgen Frölunda

På Aleris Röntgen Frölunda i Göteborg utför vi konventionell röntgen, som till exempel skelett- och lungröntgen. Du behöver inte boka tid för de undersökningarna, det enda du behöver är en remiss.

Drop-in

Vi har öppet och drop-in för skelett- och lungröntgen tisdag och torsdag 8-12 och 13-16. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenklinik under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. (Obs, remisser som skickas direkt från remittent skickas till vår enhet Aleris Röntgen Backa därifrån eventuell bokning sker).

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Remiss får du till exempel av din husläkare eller av annan läkare. Vi håller en hög servicenivå med korta väntetider och ger snabba svar.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

Här finns vi

Vi finns på Slottsskogsgatan 150 (Göteborg) i Frölunda Ortopedens lokaler på Frölundaborg.

E-post: rontgenbacka@aleris.se
Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss på telefon 031-65 76 76

Ansvariga Aleris Röntgen Frölunda
Ulrika Ask, verksamhetschef,  tel 072-528 47 19

Kontaktuppgifter till ansvariga Aleris Röntgen Frölunda

F r o m 1/5 -2015 driver Aleris Röntgen den verksamhet i Frölunda som Direct Röntgen tidigare har utfört här.

Välkommen!

Undersökningar

Till toppen av sidan