Aleris Halmstad Plaza- äldreboende

 • Till våren spirar det på baksidan

  På baksidan av boendet planeras en egen gård och redan nu finns träd och plattsättning klart. 

 • Hemtrevlig atmosfär

  En trevlig soffgrupp och ett akvarium är det första man ser. Direkt till vänster finns vårt stora Plaza. Det är den centrala samlingsplatsen för våra boende, anhöriga och personal. 

 • Halmstadgruppen

  Den halländska kulturen står i centrum på Aleris Halmstad Plaza exempelvis gällande aktiviteter, inredning och mat. På varje plan finns en fototapet av en konstnär ur Halmstadgruppen. 

 • Boendet

  Vill du bo hos oss på Aleris Halmstad Plaza? Vänligen kontakta biståndshandläggaren i din kommun. Om du bor i Halmstad så kontaktar du hemvårdsförvaltningen i kommunen.

 • Se varje människa

  Vi gör skillnad genom att i varje möte ge varje människa vården, omsorgen och viljan till ett bättre och friskare liv. 

Aleris Halmstad Plaza är ett nytt fräscht äldreboende. Vi välkomnar dig som vill bo på Nissastrand och ta del av Aleris äldreomsorg. Hos oss har vi lite extra fokus på den halländska kulturen och vad den innebär för dig som bor hos oss.

Hemtrevlig atmosfär

Aleris Halmstad Plaza är det femte boendet för äldrevård som Aleris är med och utformar från start och här har vi tagit tillvara den erfarenhet och kompetens vi har kring äldreomsorg och våra tidigare byggnationer. Vi är glada att säga att vi är mycket nöjda med Aleris Halmstad Plaza.

Den trevliga atmosfären känns direkt när man kommer in i entrén där man möts av den vackra färgsättningen. En trevlig soffgrupp och ett akvarium är det första man ser. Direkt till vänster finns vårt stora Plaza. Det är den centrala samlingsplatsen för våra boende, anhöriga och personal. I plazat finns en stor och vacker fototapet av Erik Olsson.

Se gärna panoramabilder från boendet.

Halmstadgruppen

Den halländska kulturen står i centrum på Aleris Halmstad Plaza exempelvis gällande aktiviteter, inredning och mat. På varje plan finns en fototapet av en konstnär ur Halmstadgruppen. Enheterna är färgsatta, inredda och utsmyckade med utgångspunkt från dessa fototapeter. Det viktigaste för oss på Aleris är förstås att utgå från våra kunders önskemål. Vad är halländsk kultur för våra boende? Vilka aktiviteter gör dig som bor på Aleris Halmstad Plaza glad? Vilken mat uppskattar du som kund? Vilken mat tänker du på när du tänker halländsk kultur? Vi utformar vårt boende vidare utifrån våra boendes önskemål.

Till våren spirar det på baksidan

På baksidan av boendet planeras en egen gård och redan nu finns träd och plattsättning klart. Till våren kommer de boende som önskar kunna vara delaktiga i planeringen eller bara gå ut och njuta av miljön.

Hur gör man för att få bo på Aleris Halmstad Plaza?

Om du är intresserad av att bo hos oss på Aleris Halmstad Plaza, vänligen kontakta biståndshandläggaren i din kommun. Om du bor i Halmstad så kontaktar du hemvårdsförvaltningen i kommunen. Läs mer om Hur man gör för att få äldreomsorg.

Du som är hyresgäst hos Aleris Omsorg AB har möjlighet betala dina fakturor via autogiro.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Verksamhetschef för Aleris Halmstad Plaza är Kristina Johansson. du når Kristrina på e-post: kristina.x.johansson@aleris.se eller tel. +46035165950.

Till toppen av sidan