Ortopedmottagning

Ortopedi Aleris Handen

På Aleris ortopedmottagning i Handen utreder och behandlar vi dig som har besvär från skelett, muskler, mjukdelar och leder. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Ortopedmottagningen flyttas till Aleris Specialistvård i Nacka.

Aleris Ortopedmottagning i Handen avslutar sin verksamhet och flyttas från 17/12-18 över till Aleris Specialistvård i Nacka.Vi har nu därför ingen möjlighet att ta emot nya patienter till vår ortopedmottagning. I Nacka har vi ortopedspecialister inom områdena: Höft och Knä, Rygg, Axel, Hand samt Fot. Välkommen med din remiss till Aleris Specialistvård Nacka.

 

Erfarna ortopeder 

På vår ortopediska mottagning arbetar erfarna och skickliga ortopeder som hjälper dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. Vi undersöker och behandlar skador och sjukdomar i axlar, fötter, höfter och knän. Våra ortopeder utför dagkirurgiska operationer, vilket innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som du har blivit opererad samt även större operationer som kräver att du stannar kvar över natten. Första besöket för bedömning sker på vår mottagning i Handen och operationen utför din ortopedkirurg på Aleris Specialistvård i Nacka.

Behövs remiss?

För att vi bättre ska kunna bedöma ditt vårdbehov och göra rätt prioriteringar är det en fördel om du har remiss. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Kontakta oss om du är osäker.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. Läs mer om vår uppringningstjänst Tele-Q

Vårdutbud

Till toppen av sidan