Aleris Specialistvård Ögon Helsingborg

Grå starr Aleris Specialistvård Ögon Helsingborg

Går du och väntar på en gråstarroperation? Här på Aleris Specialistvård Ögon Helsingborg erbjuder vi specialiserad ögonsjukvård när det gäller behandling av grå starr (katarakt). Idag har du rätt att välja vem du vill gå till. Välkommen till oss!

Behandling grå starr

På vår ögonmottagning i Helsingborg har vi stor erfarenhet av grå starr/kataraktoperationer och använder den senaste tekniken och utrustningen för att du ska få bästa behandling och resultat. Vi är ackrediterade och utför även komplicerade gråstarroperationer på ögonmottagningen.

Förundersökning och operation sker samma dag som du kommer till oss. Gråstarroperationen görs i lokalbedövning och vi använder ultraljudsteknik så kallad fakoemulsifiering. Vid ingreppet som tar 10-30 minuter tas den grumlade linsen bort. Räkna med att stanna på ögonkliniken i 2-3 timmar.

Läs mer om behandlingen under Vårdutbud nedan.

Remiss

För att komma till oss behöver du be din ögonläkare eller optiker om en remiss. Hos oss är väntetiderna korta och du får snabbt en tid som passar dig. Du betalar samma avgift som i Region Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller.

Utomlänspatienter är välkomna men behöver en betalningsförbindelse från sitt eget landsting. Vi tar även emot privatbetalande, kontakta oss för mer information.

Omfattande ögonverksamhet

Ögonkliniken i Helsingborg öppnade i juli 2012 och gör ca 1600 operationer per år. Aleris driver ögonkliniken på uppdrag av Region Skåne och samarbetar med övriga ögonkliniker i vårt närområde.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Ansvarig

Ida Ankar, Verksamhetschef
ida.ankar@aleris.se

Till toppen av sidan