Ortopedmottagning

Ortopeden_Järva

Aleris ortopedmottagning i Järva utreder och behandlar vi dig som har besvär från rörelseapparaten det vill säga skelett, muskler, mjukdelar och leder. Vi tar emot både barn och vuxna. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Erfarna ortopeder 

På vår ortopediska mottagning arbetar erfarna och skickliga ortopeder som hjälper dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. Vi undersöker och behandlar skador och sjukdomar i axlar, fötter, höfter och knän. 

Dagkirurgiska operationer ex. hallux valgus, karpaltunnel med flera

Våra ortopedkirurger utför även dagkirurgiska operationer som t ex hallux valgus, hammartå, karpaltunnel, triggerfinger och ganglion. Dessa operationer görs på vår operationsavdelning i en lugn och trevlig miljö. Dagkirurgi innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som du har blivit opererad. Efter operationen får du komma tillbaka till oss för uppföljning och samtal.

Behövs remiss?

För att vi bättre ska kunna bedöma ditt vårdbehov och göra rätt prioriteringar är det en fördel om du har remiss. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Kontakta oss om du är osäker.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras, detta gäller även barn.

Behandlingar

Till toppen av sidan