Aleris Specialistvård Ögon Kristianstad

Grå starr/katarakt Aleris Specialistvård Ögon Kristianstad

Går du och väntar på en gråstarrsoperation? Aleris Specialistvård Ögon Kristianstad erbjuder specialiserad ögonsjukvård när det gäller behandling av grå starr. Idag har du rätt att välja vem du vill gå till. Välkommen till oss!

Behandling grå starr

Här på ögonkliniken i Kristianstad har vi lång erfarenhet av grå starr/kataraktoperationer och använder den senaste tekniken och utrustningen för att du ska få bästa behandling och resultat. Vi är ackrediterade och utför även komplicerade gråstarroperationer på kliniken.

Förundersökning och operation sker samma dag som du kommer till oss. Gråstarroperationen görs i lokalbedövning och vi använder ultraljudsteknik så kallad fakoemulsifiering. Vid ingreppet som tar 10-30 minuter tas den grumlade linsen bort. Räkna med att stanna på ögonkliniken i ca 2-3 timmar.

Läs mer om behandlingen under Vårdutbud nedan.

Remiss

För att komma till oss behöver du be din ögonläkare eller optiker om en remiss. Vi har korta väntetider och du kan snabbt få en tid som passar dig. Du betalar samma avgift som i Region Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller. Vi tar självfallet även emot privatbetalande patienter, vilket kan vara personer som bor utomlands och inte innefattas av det svenska sjukvårdssystemet.

Omfattande ögonverksamhet

Ögonkliniken i Kristianstad har drivit sin verksamhet sedan februari 2014. Vi gör ca 900 operationer per år och behandlar patienter från hela Skåne. Aleris driver ögonkliniken på uppdrag av Region Skåne och samarbetar med övriga ögonkliniker i vårt närområde.

Välkommen att kontakta oss för mer information

Ansvarig

Ida Ankar, Verksamhetschef
ida.ankar@aleris.se

Till toppen av sidan