Kolla äldreboende

 • Våra omgivningar

  Här finns fina promenadstråk nära boendet, med parkbänkar i grönskan. På den grönskande innergården njuter vi vårt för- och eftermiddagskaffe. 

 • Hos oss...

  ... finns 71 lägenheter fördelade på två våningar med hiss. Vi har sex enheter för demensboende och omvårdnadsboende. Alla lägenheter är ca 37 m2, ljusa, fina och med många fönster. 

 • Våra aktiviteter är många

  Här erbjuds olika aktiviteter varje vardag. Det kan vara bingo, boule, allsång, högläsning eller sittgymnastik. Du kan också komma hit på dagaktiviteter och måla, handarbeta, baka eller bara fika. 

 • Aleris sjunger

  Via sång och musik skapar vi glädje och sammanhang! Det vi gör med kroppen det fastnar i knoppen.

 • Vår drivkraft

  Vi utgår från det friska. Våra aktiviteter anpassas till dig så att du ska kunna leva så som du önskar. 

Kolla äldreboende består av både demens- och omvårdnadsboende och har stora, ljusa och fräscha lokaler. Boendet är beläget i ett lugnt villaområde i Kungsbacka med närhet till Onsalafjorden.

Kolla äldreboende ligger i ett lugnt, nybyggt villaområde med närhet till Onsalafjorden i Kungsbacka. Här finns fina promenadstråk nära boendet, med parkbänkar i grönskan. Det finns bra kommunikationer med en buss som stannar utanför dörren och närhet till ett stort köpcentrum.

På den grönskande innergården kan de boende tillsammans med personal plantera växter och njuta av sitt för- och eftermiddagskaffe. Det finns tre stora gemensamma balkonger och tre stora gemensamma uteplatser.

Aleris Äldreomsorg driver Kolla äldreboende på entreprenad sedan 2007.

Aleris kunskapscentrum för demens

Inom Aleris bygger vi upp kunskapscentrum för demens. Mycket kort, så innebär det att vi inom Aleris vill erbjuda den bästa och mest efterfrågade vården och omsorgen för personer med demenssjukdom.

Just nu har vi kunskapscentrum på två ställen – Båthöjden Plaza i Nacka och Årstagården i Uppsala. Kolla tar aktiv del i denna satsning för att skapa framtidens vård och omsorg för personer med demenssjukdom redan idag.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Ann Freed är verksamhetschef på Kolla äldreboende i Kungsbacka.

Ställ en fråga till verksamhetschefen

Eller ring oss på 070-000 97 67

Till toppen av sidan