Aleris Psykiatri Lund

kubb- aleris psykiatri lund skåne

Våra behandlingsformer

Aleris Psykiatri Lund erbjuder alla typer av psykiatrisk öppenvård för dig som bor i nordvästra Lund och Kävlinge kommun. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Information till dig som är patient på Aleris Psykiatri

Region Skåne har gjort en ny upphandling gällande vuxenpsykiatri. Det företag som vann avtalet heter Psykiatripartners. De kommer att ta över verksamheten på Grisslevägen 17 i Lund den 1 november. Om du har frågor gällande Psykiatripartners och övergången kan du kontakta deras verksamhetschef Åsa Stadell 042-36 40 69 eller biträdande verksamhetschef Erik Hjalmarsson 042-36 40 63. Du kan också läsa om deras verksamhet på Psykiatripartners.se.

Aleris verksamhet

Hos oss finns psykiatriker, psykologer, arbetsterapeut, kurator, sjukgymnast och sjuksköterskor. Det finns också en brukarinflytandesamordnare med egen erfarenhet av psykisk ohälsa på mottagningen som kan ta emot synpunkter från patienter och finnas som en extra resurs i vissa särskilda fall.

Aleris vill bidra till att den samlade psykiatriska kompetensen inom den specialiserade vården och hos övriga aktörer samverkar till det bästa för varje enskild patient.

Välkommen till oss!

Till toppen av sidan