Aleris Specialistvård Ögon Malmö

Grå starr/katarakt Aleris Specialistvård Ögon Malmö

Går du och väntar på en gråstarrsoperation? Idag har du rätt att välja vem du vill gå till. Här på Aleris Specialistvård Ögon Malmö erbjuder vi specialiserad ögonsjukvård när det gäller behandling av grå starr (katarakt). Välkommen till oss!

Behandling grå starr

På ögonmottagningen i Malmö har vi stor erfarenhet av grå starr/kataraktoperationer och använder den senaste tekniken och utrustningen för att du ska få bästa behandling och resultat. Vi är ackrediterade och utför även komplicerade gråstarroperationer på kliniken.

Förundersökning och operation sker samma dag. Gråstarrsoperation görs i lokalbedövning och vi använder ultraljudsteknik så kallad fakoemulsifiering. Vid ingreppet som tar 10-30 minuter tas den grumlade linsen bort. Du får räkna med att stanna på ögonkliniken i ca 2-3 timmar.

Läs mer om behandlingen under Vårdutbud nedan.

Remiss

För att komma till oss behöver du be din ögonläkare eller optiker om en remiss/journalkopia. Hos oss är väntetiderna korta och du får snabbt en tid som passar dig. Du betalar samma avgift som i Region Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller.

Vi tar även emot privatbetalande, kontaka oss gärna för mer information.

Omfattande ögonverksamhet 

Ögonkliniken öppnade i maj 2012 och gör ca 3 500 operationer per år. Hit kommer patienter från hela Skåne och får sina ögon opererade. Aleris driver ögonmottagningen på uppdrag av Region Skåne och samarbetar med övriga ögonkliniker i vårt närområde.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Ansvarig

Ida Ankar, Verksamhetschef
ida.ankar@aleris.se

Till toppen av sidan