Aleris Specialistvård Malmö Arena

  • Vaccination

    Vaccinationer

    Vår vaccinationsmottagning erbjuder vaccinationer och resemedicinsk rådgivning för dig och din familj inför er resa.  

  • Hälsoundersökning

    Hälsokontroller

    Regelbundna hälskontroller är ett bra sätt att hålla koll på den egna kroppen. Våra hälsoundersökningar hjälper dig att upptäcka riskfaktorer och tidiga sjukdomstecken.

Aleris Specialistvård Malmö Arena är en specialistmottagning för dig som är privatbetalande eller har en privat sjukvårdsförsäkring. Vi har specialistläkare inom ett antal olika medicinska områden och erbjuder även vaccination, hälsokontroll, överviktskirurgi, plastikkirurgi, läkarintyg och körkortsintyg.

Samma läkare hela behandlingen

Ett besök hos Aleris Specialistvård Malmö Arena ska vara en positiv upplevelse och du som patient ska alltid känna dig i fokus. Vi vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi bland annat alltid efter att samma läkare i möjligaste mån följer dig genom hela behandlingen.

Erfarna specialister

Vi erfarna specialistläkare inom: Allmänmedicin, gynekologi, hjärta/kardiologi, plastikkirurgi, öron-näsa-hals samt överviktskirurgi. Dessutom har vi en sjukgymnastmottagning.

Vaccination och läkarintyg för körkort

Här på Aleris i Malmö kan du även få hjälp med vaccination inför din semesterresa samt läkarintyg för körkort och sjöfolk.

Slut på influensavaccin

Vi har för tillfället slut på influensavaccin. Vi återkommer med information här när vi får leverans från våra leverantörer. 

Boka tid

Har du en privat sjukvårdsförsäkring tar du kontakt med ditt försäkringsbolag för att boka en tid till någon av våra specialister. Är du privatbetalande är du välkommen att ringa oss direkt för att boka en tid. För influensavaccination är du välkommen på vår drop in mottagning tisdag, onsdag, torsdag 9-15.

Vi samarbetar med Unilabs Röntgen som är belägna en våning under oss, och Aleris eget laboratorium Medilab

Till toppen av sidan