Aleris Specialistvård Malmö Arena

  • Vaccination

    Vaccinationer

    Vår vaccinationsmottagning erbjuder vaccinationer och resemedicinsk rådgivning för dig och din familj inför er resa.  

  • Hälsoundersökning

    Hälsokontroller

    Regelbundna hälskontroller är ett bra sätt att hålla koll på den egna kroppen. Våra hälsoundersökningar hjälper dig att upptäcka riskfaktorer och tidiga sjukdomstecken.

Aleris Specialistvård Malmö Arena är en specialistmottagning för dig som är privatbetalande eller har en privat sjukvårdsförsäkring. Vi har ett unikt utbud av verksamheter och tjänster för vaccination, hälsokontroll, överviktskirurgi, plastikkirurgi, läkarintyg och körkortsintyg

Dags att vaccinera dig mot TBE!

Nu under högsäsongen för fästingar är det bra att ha ett skydd mot TBE. På vår vaccinationsmottagning erbjuder vi vaccin mot TBE. Ring och boka in en tid hos oss för en vaccination! 

Samma läkare hela behandlingen

Ett besök hos Aleris Specialistvård Malmö Arena ska vara en positiv upplevelse och du som patient ska alltid känna dig i fokus. Vi vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi bland annat alltid efter att samma läkare i möjligaste mån följer dig genom hela behandlingen.

Vaccination och läkarintyg för körkort

Här på Aleris i Malmö kan du få hjälp med allt från vaccination inför din semesterresa, läkarintyg för körkort och sjöfolk, en konsultation med våra erfarna plastikkirurger eller ett besök på vår försäkringsmottagning. 

Till toppen av sidan