Skip to Content

Aleris Specialistvård Malmö Arena

Aleris Specialistvård Malmö Arena är en specialistmottagning för dig som är privatbetalande eller har en privat sjukvårdsförsäkring. Vi har specialistläkare inom ett antal olika medicinska områden och erbjuder även vaccination, hälsokontroll, överviktskirurgi, plastikkirurgi, läkarintyg och körkortsintyg.

malmo_arena_806x407.jpg


Samma läkare hela behandlingen

Ett besök hos Aleris Specialistvård Malmö Arena ska vara en positiv upplevelse och du som patient ska alltid känna dig i fokus. Vi vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi bland annat alltid efter att samma läkare i möjligaste mån följer dig genom hela behandlingen.

Erfarna specialister

Vi erfarna specialistläkare inom: Allmänmedicin, gynekologi, hjärta/kardiologi, plastikkirurgi, öron-näsa-hals, ortopedi, kirurgi samt överviktskirurgi.
Dessutom kan vi erbjuda tider till sjukgymnast.

Vaccination och läkarintyg för körkort

Här på Aleris i Malmö kan du även få hjälp med vaccinationer inför resor, TBE-säsongen, vattkoppor och influensa etc.
Du kan även få hjälp med läkarintyg för körkort och sjöfolk samt diverse friskintyg för t.ex. au-pair, studier utomlands och adoption.
Du kan boka tid för vaccination direkt på nätet här

Hälsoundersökningar

Vi kan erbjuda läkarbaserad hälsoundersökning och gynekologisk hälsoundersökning hos erfarna specialister. För mer information och tidsbokning klicka här.

Slut på influensavaccin

Vi har för slut på influensavaccin för säsongen.

Boka tid

Har du en privat sjukvårdsförsäkring tar du kontakt med ditt försäkringsbolag för att boka en tid till någon av våra specialister. Är du privatbetalande är du välkommen att ringa oss direkt för att boka en tid. För influensavaccination är du välkommen på vår drop in mottagning tisdag, onsdag, torsdag 9-15.

Vi samarbetar med Unilabs Röntgen som är belägna en våning under oss, och Aleris eget laboratorium Medilab

Välkommen att kontakta oss.


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top