Gynekologi

Här på Aleris gynekologmottagning hjälper vi dig som exempelvis besväras av blödningar, framfall, infektioner, mensrubbningar eller andra problem i underlivet. Här träffar du erfarna och skickliga specialister inom gynekologi och obstetrik.

Erfarna gynekologer gör årliga gynkontroller

Hos oss arbetar kompetenta och skickliga gynekologer med lång erfarenhet av behandling och utredningar inom gynekologi. Vår mottagning tar emot kunder för årliga gynekologiska kontroller, cytologiprover, klimakteriebesvär, blödningar, operationer, preventivmedel, framfall och gynekologisk smärtproblematik.

Vi erbjuder även preventivmedelsrådgivning.

Delaktighet i behandlingen

På vår gynekologmottagning får du som patient en god och effektiv gynekologisk vård. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi vill att du ska känna dig delaktig i din behandling, därför får du alltid löpande information under den tid behandlingen pågår.

Boka tid

De allra flesta som kommer till vår gynmottagning gör det via sina privata sjukförsäkringar och tiderna har då bokats via det egna försäkringsbolaget. Vi tar också emot privatbetalande patienter, kontakta oss på e-mail eller telefon för mer information och bokning. 

Till toppen av sidan