Aleris Hemtjänst Mantorp

Aleris Hemtänst Mantorp

Aleris hemtjänst Mantorp har lång erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder service, omsorg och trygghet för att Du ska kunna bo kvar hemma så länge du vill.

Vifolkagården drivs på entreprenad med Mjölby kommun som uppdragsgivare. För mer information om Mjölby kommun se www.mjolby.se.

Vi strävar efter att göra din vardag enklare och mer innehållsrik. Vårt synsätt är flexibelt och lyhört. Genom en passionerad personal och en drivkraft att bidra med glädje ger vi en hjälpande hand med mycket i det dagliga praktiska, allt ifrån städning till personlig omvårdnad.

Kontinuitet

Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden, alla med ett stort engagemang. För att ge kontinuerlig omsorg med få personalbyten, erbjuds du en kontaktman.  

Vi samarbetar med hemsjukvården i Mjölby kommun. Där arbetar sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans, och de hjälper till med hälso- och sjukvårdsinsatser. Vi underlättar dessa kontakter för dig samtidigt som vi kan erbjuda bättre vård och omsorg. 

Att utgå från det friska 

Ledorden för att ge god vård och omsorg inom Aleris är att ”utgå från det friska”. Trots att man drabbats av en sjukdom så vill vi inom Aleris ändå utgå från det friska och hitta saker som man fortfarande kan göra och glädjas åt i livet. Det är vår drivkraft. 

Vad kan vi erbjuda dig

Baserat på ditt beviljade biståndsbeslut kan vi bland annat erbjuda dig

  • städning
  • tvätt/klädvård
  • matvärmning
  • leverans av matlåda
  • promenader/ledsagning
  • personlig omvårdnad
  • m m

Nattetid finns personal från Vifolkagården att tillgå. Vi utgår ifrån Hemvägen 3 (Vifolkagården), men bistår kunder i hela Mantorp med omnejd.

Besök oss gärna över en kopp kaffe om du är nyfiken på vad vi kan erbjuda dig eller din närstående!

Verksamhet

Till toppen av sidan