Aleris Röntgen Mölndal

Välkommen till Aleris röntgenavdelning i Mölndal. Enheten ligger vid Krokslätts Fabriker och i samma byggnad som Art Clinic.

Här utför vi konventionell röntgen, till exempel skelett- och lungröntgen,  och ultraljud.

Sedan den 6/12-2016 utför vi inte längre magnetkameraundersökningar i Mölndal. 

Den konventionella röntgenutrustningen är av senaste modell samt direktdigital för att garantera högsta bildkvalitet och minsta möjliga stråldos.

Vi har hög tillgänglighet, vårt mål är att erbjuda tid för till samtliga undersökningar inom 1 vecka, till skelett- och lungröntgen har vi drop-in

Komma till oss

För att komma till oss behövs remiss från legitimerad vårdpersonal som har möjlighet att välja remissinstans alternativt betalar den medicinska servicen själv. Vi tar även emot patienter via försäkringsbolag samt privatbetalande patienter.

Tidbokning behövs för vissa undersökningar

Har du en remiss för ultraljud? Skicka eller faxa den till oss så får du en kallelse inom ett par dagar. Ibland skickar läkaren remissen direkt till oss– då får du automatiskt en kallelse.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare, (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället

 

Till dig som är remittent

Har du frågor om Aleris Röntgen i Mölndal eller önskar prislista vänligen kontakta:
Ulrika Ask, verksamhetschef Aleris Röntgen  i Mölndal, Annedal, Karlstad och Jönköping

ulrika.ask@aleris.se
Mob + 46 725 28 47 19 

Ansvariga Aleris Röntgen 

Till toppen av sidan