Aleris Röntgen Mölndal

Välkommen till Aleris Röntgen Mölndal! Här utför vi skelett- och lungröntgen.

Information om öppettider!
Fr o m torsdag den 13/12 kl 10.30 t o m fredagen den 14/12 (hela dagen) kan vi inte utföra skelett- och lungröntgenundersökningar på grund av service av vår röntgenutrustning.
Dessa tider hänvisar vi  till Aleris Röntgen Annedal och
Aleris Röntgen Backa som har öppet som vanligt.

 

Vår röntgenenhet i Mölndal ligger vid Krokslätts Fabriker, i samma byggnad som Art Clinic, och nära Göteborg. Vi utför skelett- och lungröntgen (konventionell röntgen).

Drop in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenenhet under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. 

Komma till oss

För att komma till oss behövs remiss från legitimerad vårdpersonal som har möjlighet att välja remissinstans alternativt betalar den medicinska servicen själv. Vi tar även emot patienter via försäkringsbolag samt privatbetalande patienter. Remiss behövs för samtliga undersökningar.

Svaret på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället

Till dig som är remittent

Har du frågor om Aleris Röntgen i Mölndal eller önskar prislista vänligen kontakta:
Ulrika Ask, verksamhetschef Aleris Röntgen  i Mölndal, Annedal, Karlstad och Jönköping

ulrika.ask@aleris.se
Mob + 46 725 28 47 19 

Ansvariga Aleris Röntgen 

Undersökningar

Till toppen av sidan