Aleris Ensamkommande Mölndal

Ensamkommande Mölndal

I januari 2011 öppnade Aleris ett PUT-boende för ensamkommande flyktingbarn i Mölndal. Den rymliga treplansvilla som utgör själva boendet har kapacitet att inhysa upp till 12 ungdomar.

Huset ligger nära centrum och med närhet till naturen. Boendet är bemannat av personal, dygnet runt, som finns där för att stötta de boende i vardagen. Ledorden inom verksamheten är integration, utbildning och utveckling.

Aleris Ensamkommande

Vi finns till för unga som flytt ensamma till Sverige från ett annat land. Vi vill ge dessa en trygg och stabil tillvaro och hjälpa dem till en snabb integration i det svenska samhället. Vi tror att vi kan göra skillnad.

Bland våra erbjudanden finns transitboenden för nyanlända ungdomar och olika former av boenden och stödinsatser för de som söker asyl eller fått permanent uppehållstillstånd, PUT. Vi vill också göra det enkelt för kommuner att kunna ta hand om ensamkommande flyktingbarn.

Föreståndare/verksamhetschef

Teddy Wallenhov, verksamhetschef Ensamkommande MölndalVerksamhetschef för Aleris PUT-boende i Mölndal är Teddy Wallenhov  Tel. +46 (0)70- 168 11 83, epost: Teddy.Wallenhov@aleris.se.

Behandlingar

Till toppen av sidan