Komma till oss

Stenar i vatten - nacka närakut aleris sjukvård

Till Närakuten Nacka är du välkommen med akuta tillstånd som inte kräver akutsjukhusens resurser. Vi hjälper patienter som t ex drabbats av frakturer, urledvridningar, sårskador, andningsbesvär, öroninflammationer, halsfluss, allergiska reaktioner med mera. Till oss är både barn och vuxna välkomna.

Vad kostar ett besök?

Vi har samma patientavgifter som landstinget. Patientavgiften är 200:-/besök samt kostnadsfritt upp till 18 år och för dig som är 85 år eller äldre. Frikort gäller alltid.

Öppettider och tidsbokning

Vi har öppet alla dagar mellan 8-22. Vi har drop in verksamhet, men du kan även kontakta Vårdguiden 1177  för rådgivning, de kan även boka in dig till oss. Du kan komma till oss oavsett var i länet du bor. 

För besvär som inte är akuta, och för utredningar eller återbesök, ska du kontakta din ordinarie husläkarmottagning/vårdcentral. Du kan också dygnet runt får råd av en sjuksköterska om hälsa och sjukdomar samt hjälp att hitta rätt i vården på tel. 1177.

Övriga frågor

Om du har frågor som rör den adminstrativa verksamheten så ringer du 08-601 53 58. Du kan även nå oss via mejl. Mejla då bara namn (inte personnummer) och telefonnummer så ringer vi upp: nackanarakut@aleris.se 

Hitta hit

Med buss till Ektorps Centrum/Nacka Närsjukhus
Bussar går från Slussen nr 409-414, 422 och 471.
Från Värmdö 432-440, byte vid Henriksdal.
Från Handen buss 840 med byte vid Nacka Forum.
Från Tyresö buss 821.
Från Kvarnholmen buss 469 till Nacka Närsjukhus.

Med bil
Kör Värmdöleden väg 222 till avfart Ektorp,
följ skyltarna mot Nacka Närsjukhus.
För patientparkering, kör runt sjukhuset.

Till toppen av sidan