Komma till oss

Äldre man ger blomma till kvinna Aleris Nacka

Aleris Specialistvård Nacka vill ge dig bästa möjliga sjukvård. Vi har ett nära samarbete med vårdcentraler och husläkarmottagningar vilket ger dig en snabbare och mer effektiv vård. Därför är det oftast önskvärt att du har remiss.

Remiss

Du kontaktar först din husläkare som skriver en remiss till oss. När vi får din remiss bokar vi en tid till dig hos oss. Du får därefter en kallelse hem i brevlådan. Du kan boka återbesök direkt via telefonbokning på specialistmottagningen. Till vissa mottagningar, som t ex gynekologimottagningen, behövs det inte någon remiss för att få träffa en specialist.

Vad kostar ett besök?

Vi har samma patientavgifter som landstinget. Med remiss kostar det 150 kr i patientavgift vid det första besöket. För alla andra besök är patientavgiften 350 kr. Frikort gäller alltid.

Avbokning av ett inbokat besök

Vi är tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt före ditt inbokade besök. Återbud lämnas minst 24 timmar före avtalad tid på telefon. Du kan lämna återbud dygnet runt via telefonsvarare eller via e-tjänsten 1177 Vårdguiden.

Vid sent återbud eller om du uteblir från bokat besök får du betala patientavgift samt faktureringsavgift. Detta gäller även patienter under 20 år. Vid uteblivet besök gäller inte frikort.

Hitta hit

Med buss till Ektorps Centrum/Nacka Närsjukhus
Bussar går från Slussen nr 409-414, 422 och 471.
Från Värmdö 432-440, byte vid Henriksdal.
Från Handen buss 840 med byte vid Nacka Forum.
Från Tyresö buss 821.
Från Kvarnholmen buss 469 till Nacka Närsjukhus.

Med bil
Kör Värmdöleden väg 222 till avfart Ektorp,
följ skyltarna mot Nacka Närsjukhus.
För patientparkering, kör runt sjukhuset.

Sjukvårdsförsäkring

Vi tar emot patienter med sjukvårdsförsäkringar och samarbetar med de flesta försäkringsbolagen. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper de dig att komma till oss. Du kan också höra av dig till oss om du önskar mer information.

Till toppen av sidan