Höft- och knäledsplastik

Höft och knä Aleris Nacka

Vid Aleris ortopediska mottagning för höft- och knäledsplastik i Nacka hjälper vi dig som har ont i höft och knä och är i behov av en operation. Oftast är det förslitningar eller artros i höft- och knäled som ligger bakom smärtan. Här i Nacka har vi lång erfarenhet av att operera höft- och knäproteser.

Höft och knäoperation

Värk och ont i höften eller knät drabbar alla åldersgrupper. Det kan bero på förslitning eller artros i knät och höftleden. När man blir äldre är det relativt vanligt att drabbas av artros som ger smärta och stelhet i höfterna och knäna. Ibland kan det därför vara nödvändigt med en knä- eller höftledsoperation. Aleris ortopeder i Nacka har lång erfarenhet av artroskopi (titthålskirurgi) och operationer av höftproteser och knäproteser.

Vid vår mottagningen för höft- och knäledsplastik arbetar erfarna specialister i team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor och ortopeder som ansvarar för dig på mottagningen, operationsavdelning och vårdavdelningen.

Behövs remiss?

Ja för att komma till oss behöver du en remiss med en röntgenutredning från vårdcentral eller annan läkare. Remissen ska vara specifik för det behov du söker behandling för, ex ledskada. Det hjälper oss att ge dig rätt vård och korta väntetiderna. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177.  Länk till våra e-tjänster hittar du på Ortopedmottagningen. Återbud skall lämnas senast 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras.

Patienter med sjukvårdsförsäkringar

Aleris Specialistvård Nacka samarbetar med ett flertal försäkringsbolag i Sverige. Om du har en sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Till toppen av sidan