Allmänkirurgisk mottagning t.o.m. 2018 11 30

Kirurgi Aleris Nacka

På den allmänkirurgiska mottagningen vid Aleris Specialistvård Nacka tar vi emot dig som besväras av t ex hemorrojder, analfistlar, hudförändringar, bölder, sjukdomar i gallvägar och godartade bröstknölar. Vi behandlar även olika former av bråck, ljumskbråck och navelbråck.

Den verksamhet inom allmänkirurgi som Aleris bedriver på Nacka sjukhus kommer att upphöra från och med den 1 december 2018, med anledning av att det saknas fortsatt avtal med SLL, Stockholms läns landsting.

Läs mer om vad det innebär för dig som patient

Mottagning och dagkirurgi

Här på kirurgmottagningen i Nacka arbetar specialister med lång erfarenhet inom allmänkirurgi. På mottagningen utreder och behandlar vi exempelvis följande åkommor:

  • anala åkommor som till exempel hemorrojder
  • förändringar och "knölar" i hud och underhud
  • godartade bröstknölar såsom cystor och bindvävsknutor
  • ljumskbråck och andra bråck, som ärrbråck och navelbråck
  • sjukdomar i gallvägar

De flesta operationer vi gör här i Nacka sker i dagkirurg, vilket innebär att du åker hem samma dag som du blir opererad. Vanliga operationer vi utför är borttagande av hudförändringar, operation av hemorrojder, ljumskbråck, ärrbråck och navelbråck (se nedan).

Behövs remiss?

För att vi ska kunna bedöma ditt vårdbehov och göra rätt prioriteringar måste du ha remiss från din husläkare eller annan läkare. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senast 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras.

Till toppen av sidan