Aleris Röntgen Stenungsund

På Aleris Röntgen Stenungsund utför vi konventionell röntgen (skelett- och lungröntgen). Du behöver inte boka tid för de undersökningarna, det enda du behöver är en remiss. Vi håller en hög servicenivå och har korta väntetider.

Drop-in

När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår klinik under vår drop-in tid. Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen hela öppetiden. Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket.

Obs! Vecka 44, den 29/10-2/11, har vi stängt. Den veckan hänvisar vi till Aleris Röntgen MölndalAnnedal och Backa.

Komma till oss 

För att komma till oss behövs remiss från legitimerad vårdpersonal som har möjlighet att välja remissinstans alternativt betalar den medicinska servicen själv. Vi tar även emot patienter via försäkringsbolag samt privatbetalande patienter. Till oss är både vuxna samt barn från 2 år välkomna.

På barn röntgar vi:

  • nyckelben till hand
  • knä till fot (+nedre del av lårbenet)
  • lungor

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare, (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället


Till dig som är remittent 
Har du frågor om Aleris Röntgen i Stenungsund eller önskar prislista vänligen kontakta:Ulrika Ask, verksamhetschef Aleris Röntgen i Backa, Mölndal, Annedal, Stenungsund, Frölunda, Karlstad och Jönköping.

ulrika.ask@aleris.se
Mob + 46 725 28 47 19 
Ansvariga Aleris Röntgen 

Undersökningar

Till toppen av sidan