Aleris Odinslunds äldreboende

 • Boendet

  Här är det nära till affärer, banker, apotek och bibliotek. Kring Odinslund finns bra promenadvägar precis vid vattnet.

 • Aktiviteter

  Utflykt, trädgård, underhållning och mycket annat. Här fokuserar vi på det friska och finner mycket glädje och välbefinnande i vardagen.

 • Omsorg

  Odinslund är både ett omvårdnadsboende och demensboende. En god vård och omsorg om demenssjuka handlar om att se hela människan. 

 • Aleris sjunger

  Via sång och musik skapar vi glädje och sammanhang! Det vi gör med kroppen det fastnar i knoppen.

Aleris Odinslunds äldreboende erbjuder boende i hemlik miljö med en vänligt bemötande personal. Beläget på Djursholms torg i Danderyd utanför Stockholm ger enkel tillgång till diverse affärer, apotek och m.m. Välkomna!

Aleris Odinslund erbjuder en värdig och trygg tillvaro där den boendes egna behov och önskemål tas tillvara. Läget, på Djursholms torg i Danderyd utanför Stockholm, gör det enkelt att nå affärer, banker, apotek och bibliotek. Vi har en trygg och stabil personalgrupp med låg personalomsättning.

Lätt att besöka

Det finns utmärkta promenadvägar nära vattnet som man lätt når även med rullstol och rullator. Aleris Odinslund är också enkelt att besöka på grund av närheten till parkerings- och busshållplatser.

Aleris kunskapscentrum för demens

Inom Aleris bygger vi upp kunskapscentrum för demens. Det innebär att vi kommer att kunna erbjuda den bästa och mest efterfrågade vården och omsorgen för personer med demenssjukdom. 

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Eva Melander är FT verksamhetschef är verksamhetschef för Odinslunds ädreboende i Djursholm, Stockholm..

Den 2 januari blir Katarina Stjernfeldt verksamhetschef för Odinslund.

Till toppen av sidan