Ljusa och naturnära lägenheter med trygghetslarm

Aleris Vårbacka Plaza har naturen och Mälaren runt husknuten. Våra lägenheter är ljusa, moderna och med stora fönster, för att du ska kunna njuta av fåglar, djurliv, grönska och en och annan båt. Lägenheterna har funktionella möbler, är välplanerade och har trygghetslarm. Boendet är utformat för att vara bekvämt och säkert för dig som bor här och en praktisk arbetsmiljö för våra medarbetare.

Ljusa lägenheter med utsikt mot Mälaren

Vårbacka Plaza har 54 rymliga lägenheter fördelade på tre plan. Lägenheterna är uppdelade på sex avdelningar med nio lägenheter i varje.

rum på vårbacka

Lägenheterna är på 32 m2 och är alla inredda med ljusa färger och stora fönster. Varje lägenhet har ett eget helkaklat och handikappanpassat badrum med dusch och WC. En mindre köksdel med egen kyl och frys är inlemmad i det kombinerade sov- och vardagsrummet.

Det finns stora möjligheter att ta med sig egna möbler då den enda fasta utrustningen är ett höj- och sänkbar säng, sängbord, TV och städutrustning. Samtliga lägenheter på vårt äldreboende har trygghetslarm.

Gemensamma utrymmen med hälsa i centrum

Aleris Vårbacka Plaza arbetar med hälsa som tema. Det är något som genomsyrar allt från inredning till våra aktiviteter. Speciellt märkbart är det i våra gemensamhetsutrymmen där vi har gjort vårt bästa för att flytta in naturens element i inomhusmiljön. Här vists boende och besökare i en miljö där de känner avkoppling och närhet till vattnet och naturen.

Varje enhet på äldreboendet har ett gemensamt kök, mat- och vardagsrum samt en trevlig och bekväm sitthörna. Vi har stora inglasade balkonger i söderläge där man kan njuta av grönskan och naturen samt även få en glimt av Mälaren.

Mitt i huset finns en stor inglasad inomhusträdgård på 150 m2. Den är vår egen oas som används året runt. Här, i vår egen plaza, vistas vi så ofta det passar. Den används ofta för eftermiddagskaffe, fester eller för att bara sitta och vara i lugn och ro. 

Äldreboende med närhet till naturen i Vårby gård, Huddinge

Att Aleris Vårbacka Plaza arbetar med hälsa som tema känns naturligt med tanke på den naturnära placeringen. Äldreboendet ligger i Vårby gård vid Mälarens kant och med skog och djurliv precis inpå husknuten.

För den som har tid och ork så finns det trevliga promenadstråk i området. Att gå ner till vattnet tar inte mer än fem minuter. Och för den som hellre stannar inom området har vi en fin uteplats där man kan sitta och njuta av solen och utsikten.

Du som är hyresgäst hos Aleris Omsorg AB har möjlighet att betala dina fakturor via autogiro. Klicka på länken och läs mer om det.

Till toppen av sidan