Korttidsboende för tillfälligt stöd och återhämtning

Aleris Vårbacka Plaza i Vårby gård, Huddinge, är ett äldreboende som förutom traditionellt boende även erbjuder korttidsboende för dig som är äldre med behov av tillfällig omsorg. Vårt korttidsboende är ett alternativ när du behöver tillfällig omsorg och stöd efter till exempel en sjukhusvistelse, i väntan på ett permanent äldreboende eller som tillfällig avlastning.

En plats på ett korrtidsboende är dessutom en möjlighet för att kunna bo kvar hemma längre. Att varva boende hemma med korttidsboende, så kallad växelvård, är ett sätt att avlasta både dig som äldre och dina anhöriga.

Möblerade korttidslägenheter i Vårby gård, Huddinge

Våra lägenheter är på 32 m2 och inredda med säng, sängbord, platt-TV, fåtölj och sittgrupp. I boendet ingår linne så som handdukar och sängkläder.

Aleris Vårbacka Plaza är ett äldreboende i egen regi som arbetar med ett hälsotema. Det innebär att hälsa genomsyrar allt från inredning till mat och aktiviteter. Så även på vårt korttidsboende.

Självständig äldreomsorg med stöd och rehabilitering

Vi arbetar efter ett rehabiliterande arbetssätt där våra medarbetare uppmuntrar boende att röra på sig och utföra vanliga vardagliga sysslor. Vi ser alla sysslor som träning, till exempel att tvätta sig, klä på sig, bädda sängen, vattna blommor och att ta sig till och från matsalen för de dagliga måltiderna.

Självklart är även du som bor på enhet för korttidsboende välkommen att delta i gemenskapen och de aktiviteter som vi erbjuder.

Vill du bo på Aleris Vårbacka Plazas korttidsboende?

För att få bo hos oss behöver du ha ett biståndsbeslut. Tala med din biståndshandläggare, han eller hon hjälper dig att få komma till oss om det är lämpligt.

Du som är hyresgäst hos Aleris Omsorg AB har möjlighet att betala dina fakturor via autogiro. Klicka på länken och läs mer om det.

Till toppen av sidan