Boendet

Aleris Boendet

Aleris Baldersro Plaza byggdes 2013. Boendet med 54 lägenheter i hemlik miljö drivs i egen regi av Aleris Omsorg. Här myser boende och anhöriga framför den öppna spisen eller ser en rolig film tillsammans. Äldreboendet har ett mindre gym och bastu.


Egen lägenhet på mindre enhet

Våra lägenheter på Baldersro Plaza är 32 m2 och inredda med TV, sängbord och säng med specialanpassad femzons madrass. Varje lägenhet har egen toalett med dusch och WC, pentry och utrymme för egna möbler.

Lägenheterna på korttidsavdelningen är möblerade med ljusa, specialbeställda möbler.


De 54 lägenheterna är fördelade på sex mindre enheter. Varje enhet är utformad med gemensamhetsutrymmen och kök i en öppen och inbjudande planlösning.

Plaza för social samvaro

På Aleris Baldersro Plaza har vi ett stort gemensamt allrum för alla enheter, ett så kallat plaza. Här träffas de boende och umgås med varandra, med sina anhöriga eller bara sitter i den trivsamma miljön och vilar.


Plazat är inrett med sköna sittplatser i grupper och har bland annat öppen spis för extra trevnad. Här har vi regelbundet filmvisning och andra gemensamma aktiviteter. Självklart finns det alltid kaffe och te för den som så önskar.

Gym och bastu

Hos oss är det viktigt med rörelse och välbefinnande. Därför har vi bland annat ett eget litet gym och en bastu. Faciliteter som även anhöriga är välkomna att använda.

Autogiro

Du som är hyresgäst hos Aleris Omsorg AB har möjlighet betala dina fakturor via autogiro.

Till toppen av sidan