Aktiviteter

Aleris Aktiviteter

På Minerva lägger vi stor vikt vid att erbjuda aktiviteter och utevistelse efter dina önskemål och intressen.

När vädret tillåter och andan faller på utnyttjar vi vår fina trädgård så mycket det går. Här anordnas fester och en mängd roliga aktiviteter. Vi har till och med haft hästar på gården.Vi har en återkommande trubadur som heter Pursey Samson som är ett välkänt ansikte på Minerva. På fredagar under våra Happy Hour, kommer han och sjunger samt spelar gitarr och inbjuder alla till en härlig allsång och dansfest.

Vi anordnar aktiviteter gemensamt och enskilt (du tillsammans med din kontaktman). Exempel på gemensamma aktiviteter är sång, musik, gymnastik och spelstunder.

Vilka aktiviteter och utflykter vi erbjuder beror på vad du och övriga medboende har för intressen och önskemål. Vårt syfte är att bidra till ökad livskvalitet och ett härligt liv med roliga aktiviteter. Exempel på aktiviteter är: promenader, högläsning, gymnastik, sång, musik, spel och bakning. Vi har en aktivitetscoach som ser till varje individs unika behov och önskemål och som tillsammans med personalen planerar och genomför aktiviteter.

Happy-Hour

– en aktivitet vi har varje fredag där vi bjuder på något gott att dricka i samband med musikunderhållning och dans. Även anhöriga är inbjuda till vår ”fredagsfest”

Utflykter 

- såväl spontana som planerade. Vi känner på vinden och friheten med jämna mellanrum. 

Utflykter 

Vi har lätt till spontana utflykter, när lusten faller på, äta glass och promenera, eller ta picknickkorgen för en härlig stund även utanför Minerva.

Till toppen av sidan