Norrgården

 • Norrgården

  Vårt äldreboende har en hemlik miljö med vacker trädgård och ligger naturskönt vid Sollentuna kyrka. 

 • Boendet

  Här finns 46 lägenheter som är indelade i tre gruppboenden för demenssjuka och två gruppboende med inriktning på omvårdnad. 

 • Vår drivkraft

  Vi utgår från det friska! Trots att man drabbats av en sjukdom så vill vi ändå hitta saker som man fortfarande kan göra och glädjas åt i livet. Det är vår drivkraft!

 • Aleris demensvård

  En god vård och omsorg om demenssjuka handlar om att se hela människan. För oss är också samverkan med närstående ett viktigt inslag. 

 • Gemensamhet

  Här på Norrgården har vi en härlig trädgård att vistas i och ett fint trädgårdsrum inomhus där vi umgås och har olika aktiviteter. 

Norrgården

Norrgården är ett äldreboende med hemlik miljö som ligger naturskönt vid Sollentuna kyrka. Boendet har 46 lägenheter och drivs från 1 april 2013 av Aleris Omsorg AB.

Norrgården har 46 lägenheter som är indelade i tre gruppboende för demenssjuka och två gruppboende med inriktning på omvårdnad. I lägenheterna ingår höj-och sänkbar säng samt ett sängbord. För övrigt möblerar de boende med egna möbler och saker. Det finns uttag för telefon och TV i alla lägenheter.

Stor härlig fruktträdgård

Under ca ett års tid kommer ett spännande trädgårdsprojekt att pågå. Personalen och de boende kommer tillsammans att vara ute och arbeta med trädgården utifrån de boendes önskemål och intresse.

Fin gemensamhetsyta - trädgårdsrummet

På vår bottenvåning inomhus finns ett gemensamhetsutrymme som kallas för trädgårdsrummet. I trädgårdsrummet har vi olilka arrangemang och möjlighet till samvaro med varandra eller anhöriga. Aktiviteter utgår från den enskilda personens vanor och val.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Susann Malkic är verksamhetschef på Norrgården i Sollentuna, Stockholm.

Till toppen av sidan