Tryggheten

 • Boendet

  Vårt boende ligger i närheten av Brunnsviken och här finns många fina promenadstråk i området.

 • Hundar, fåglar, fiskar

  Här är det många som tycker om djur! Två gånger i veckan får vi besök av en terapihund och vi har även andra djur, som t ex katter, fiskar och fåglar. 

 • Ljusa färger

  Alla lägenheter har stora fönster och ett stort handikappvänligt, helkaklat badrum med dusch och WC. Där finns en köksavdelning med kyl och frys och antingen en egen eller en fransk vädringsbalkong. 

 • Hälsoeffekter

  Sällskapsdjur hjälper våra boende att hålla sig friskare och att få en mer aktiv livsstil.

 • Aktiviteter

  Vi arbetar med att locka fram de äldres egna önskemål om aktivitet som ofta är korsord, frågesport, bollgymnastik, akvarellmålning, spel och utevistelse.

 • Aleris sjunger

  Via sång och musik skapar vi glädje och sammanhang! Det vi gör med kroppen det fastnar i knoppen.

Tryggheten är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Bergshamra, Solna, i närheten av Brunnsviken. Äldreboendet har en djurprofil och satsar dessutom mycket på aktiviteter för de boende.

Tryggheten har 31 lägenheter med ljusa färger, stora fönster, kök och helkaklade badrum. I huset finns frisör, fotvård, minilivs och en badanläggning med simbassäng och bastu. Många fina promenadstråk finns i området.

Terapihund, zebrafinkar och fiskar

Vårt äldreboende har en djurprofil och vi får besök två ggr veckan av en terapihund. De boende får någon att klappa om och prata med, någon som alltid är glad. Vi har även andra djur, som t ex katter, fiskar och fåglar.

Lust till aktivitet

På Tryggheten finns ett stort engagemang och en stor kunskap kring aktiviteter. Aktiviteter utgår från den enskilda personens vanor och val. Tryggheten arbetar metodiskt för att locka fram personliga intressen och önskemål.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Maria Thyberg, verksamhetschefMaria Thyberg är verksamhetschef på Trygghetens äldreboende i Solna, Stockholm.

Till toppen av sidan