BVC Björken

Hos oss på Aleris BVC Björken är du och ditt barn alltid i centrum. Vi ger personlig och god service. Som nybliven förälder ska du känna att du får tid och stöd i allt nytt som föräldraskapet innebär. Hos oss får ni alltid en bokad tid.

Välkommen på besök

Nybliven förälder ring 0739218922

Som blivande föräldrar är ni välkomna att besöka oss innan ni blivit föräldrar, så får ni möjlighet att träffa BHV-sköterska och se våra lokaler.

Vi följer barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer. Ditt barn är inskriven hos en BHV-sköterska som regelbundet följer barnets utveckling tills barnet fyller 6 år och ska börja i förskoleklass.

Är du nyinflyttad kontakta oss på 08-40915844/14 har du fått barn kontakta oss på 0739218922.

Du kan läsa ditt barns journal, Journal via nätet, inlogg via 1177 med mobilt bankid.


Aktuellt!

4-årsbesök Elvis

Insamling av bröstmjölk för analys av miljögifter

 Inom ramen för Naturvårdsverkets miljöövervakning bedrivs en insamling av bröstmjölk. Målet är att beskriva tillståndet i miljön samt hur mycket kemikalier och vilka kemikalier vi människor får i oss. Analyserna kan resultera i underlag för åtgärder, exempelvis förbud mot användandet av vissa kemikalier.

Prata gärna med din BHV-sköterska om du är intresserad av att veta mer!

Generation Pep 

Generation Pep är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang om barns och ungdomars hälsa. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep. Generation Pep låg bakom spridandet av boken ”Saga sagor” som vi har och kommer att fortsätta dela ut till varje barns familj i samband med femårsbesöket på BVC.

 


Till toppen av sidan