Aleris Röntgen Lidingö

På Aleris Röntgen Lidingö utför vi konventionell röntgen, som till exempel skelett- och lungröntgen. Du behöver inte boka tid för undersökningarna.

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för de undersökningarna. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till oss under vår drop-in tid.Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. 

OBS! Vi har stängt 5/3-6/3 på grund av uppgradering av vår röntgenutrustning. Dessa två dagar hänvisar vi akuta undersökningar till Aleris Röntgen på Sophiahemmet. Vi ber om överseende med driftsstoppet och ser fram emot att kunna erbjuda en fortsatt hög servicegrad efter uppgraderingen.

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Remiss får du till exempel av din husläkare eller av annan läkare.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare, (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

Vi har avtal med Stockholms läns landsting och landstingets patientavgift/frikort gäller. Du som bor utanför Stockholm är också välkommen till oss men förutsättningarna är olika inom landstingen. Ibland kan vi behöva en betalningsförbindelse från ditt hemlandsting. Har du en remiss för röntgenundersökning och vill komma till oss, ta kontakt med ditt hemlandsting för information om vad som gäller för just ditt landsting eller kontakta oss så hjälper vi dig.

E-post rontgenlidingo@aleris.se
Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss på telefon 08-123 193 90

Ansvarig Aleris Röntgen Lidingö

Välkommen!

Undersökningar

Till toppen av sidan