Aleris Röntgen Lidingö

På Aleris Röntgen Lidingö utför vi konventionell röntgen som till exempel skelett- och lungröntgen. Du behöver inte boka tid för undersökningarna.

Aleris Röntgen Lidingö stänger 21/12-2018

Aleris Röntgen Lidingös avtal med Stockholms läns landsting upphör och vi stänger verksamheten den 21/12-2018. Fr o m 21/12-2018 hänvisar vi till Aleris Röntgen Sophiahemmet där Aleris Röntgen  finns fram till och med 1/2-2019. Därefter tar annan vårdgivare över radiologiverksamheten där. Ni är fortsatt varmt välkomna till oss på våra övriga röntgenenheter. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss fr o m den 2/2-2019, angående Aleris Röntgen Lidingö, vänligen kontakta Aleris Röntgen Sabbatsberg.

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår oss under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. 

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Remiss får du till exempel av din husläkare eller av annan läkare.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

Avtal med Stockholms läns landsting

Vi har avtal med Stockholms läns landsting och landstingets patientavgift/frikort gäller. Du som bor utanför Stockholm är också välkommen till oss men förutsättningarna är olika inom landstingen. Ibland kan vi behöva en betalningsförbindelse från ditt hemlandsting. Har du en remiss för röntgenundersökning och vill komma till oss, ta kontakt med ditt hemlandsting för information om vad som gäller för just ditt landsting eller kontakta oss så hjälper vi dig.

E-post rontgenlidingo@aleris.se
Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss på telefon 08-123 193 90

Ansvarig Aleris Röntgen Lidingö

Välkommen!

Undersökningar

Till toppen av sidan