Aleris Röntgen Löwenströmska

Välkommen till Aleris Röntgen Löwenströmska! Här utför vi datortomografi, konventionell röntgen, magnetkameraundersökningar (även kallad magnetröntgen) och ultraljud (ej foster).

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenavdelning under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. Du kan också kontakta oss på telefon 08-587 332 75 om du hellre önskar boka en tid.  

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Remiss får du till exempel av din husläkare eller av annan läkare. Vi håller en hög servicenivå med korta väntetider och ger snabba svar.

Tidbokning behövs för vissa undersökningar

Har du en remiss för datortomografi, magnetkamera eller ultraljud? Skicka eller faxa den till oss så får du en kallelse inom ett par dagar. Ibland skickar läkaren remissen direkt till oss – då får du automatiskt en kallelse.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

Avtal med Stockholms läns landsting

Vi har avtal med Stockholms läns landsting och patientavgift och frikort gäller. Du kan betala besöket med kort eller få en faktura.
Bor du utanför Stockholm är du också välkommen till oss men förutsättningarna är olika inom landstingen. Ibland kan vi behöva en betalningsförbindelse från ditt hemlandsting. Har du en remiss för röntgenundersökning och vill komma till oss, ta kontakt med ditt hemlandsting för information om vad som gäller för just ditt landsting eller kontakta oss så hjälper vi dig.

E-post rontgenlowenstromska@aleris.se
Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss på telefon 08-587 332 75. 

Ansvarig Aleris Röntgen Löwenströmska

Välkommen!

Till toppen av sidan