Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Till Aleris Specialistvård Sabbatsberg är du välkommen som behöver specialistsjukvård inom bland annat ortopedi, kirurgi, hjärta-och kärl, mag-och tarm, ögon och öron-näsa-och hals. Vi tar emot både barn och vuxna. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Erfarna specialister

Vår verksamhet omfattar flera specialistläkarmottagningar samt en operationsavdelning. Här möter du erfarna specialister inom t ex ortopedi, öron-, näsa- och hals, mag- och tarm, samt urologi. Vi har även en komplett röntgenavdelning och ett laboratorium.

Behövs remiss?

För att vi bättre ska kunna bedöma vårdbehovet är det en fördel om du har remiss till våra läkarmottagningar. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Läs mer om vad som gäller angående remiss under respektive mottagning. 

Boka tid och lämna återbud

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. Läs mer om vår uppringningstjänst Tele-Q

Plastikkirurgi - flyg - och dykmedicinska undersökningar- hälsoundersökningar

Aleris erbjuder även ett antal andra tjänster på Sabbatsberg, som inte omfattas av vårt avtal med Stockholms läns landsting, såsom exempelvis plastikkirurgi och på vår mottagning  Aleris Flyg- och Dykmedicinsk Centrum, erbjuder vi till exempel flyg - och dykmedicinska undersökningar, hälsoundersökningar och utfärdande av medicinska intyg.

Vi tar även emot patienter med sjukvårdsförsäkringar och samarbetar med de flesta försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper de dig att komma till oss.

 

Till toppen av sidan