Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Aleris Specialistvård Sabbatsberg

Till Aleris Specialistvård Sabbatsberg (tidigare Sabbatsberg Närsjukhus) är du välkommen som behöver specialistsjukvård inom bland annat ortopedi, kirurgi, gynekologi, hjärta-och kärl, mag-och tarm, ögon och öron-,näsa- och hals. Vi tar emot både barn och vuxna.

God och effektiv vård

Hos oss på Aleris Specialistvård Sabbatsberg får du som patient en god och effektiv vård. Här får du också alltid bra information om din behandling så att du känner dig delaktig i den. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Våra mottagningar är modernt utrustade och vi ligger centralt i Stockholm. Sjukhuset drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Erfarna specialister

Vår verksamhet omfattar flera specialistläkarmottagningar samt en operationsavdelning. Här möter du erfarna specialister och kompetent sjukvårdspersonal inom t ex ortopedi, öron-, näsa- och hals, mag- och tarm, urologi och gynekologi. Vi har även en komplett röntgenavdelning och ett laboratorium.

Remiss ofta önskvärt

För att kunna ta hand om dig på bästa och effektivaste sätt är det ofta önskvärt att du har en remiss från en vårdcentral eller annan läkare. Det hjälper oss samtidigt att korta ned väntetiderna. Alla mottagningar kräver dock inte remiss men ibland är remiss ett krav. När vi får remissen från din läkare bokar vi en tid för dig hos oss. Därefter får du en kallelse hem i brevlådan.

Patienter med sjukvårdsförsäkringar

Vi tar även emot patienter med sjukvårdsförsäkringar och samarbetar med de flesta försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper de dig att komma till oss.

Boka tid och lämna återbud

Du kan boka tid via vår uppringningstjänst Tele-Q  på tfn 08-690 63 15. Tele-Q innebär att du slipper vänta i långa telefonköer och tidsbokning kan ske från kl 7 varje morgon tills kön är fylld. Du kan lämna återbud dygnet runt på samma nummer eller via mottagningarnas e-tjänster. Vi är tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt före inbokat besök. Återbud måste lämnas senast 24 timmar före avtalad tid. Uteblivet besök debiteras.

Röntgen, lab och plastikkirurgi

Aleris erbjuder även en rad andra tjänster på Sabbatsberg såsom röntgen, lab och plastikkirurgi. På  Aleris Flyg- och Dykmedicinsk Centrum, som också finns här på Sabbatsberg, erbjuder vi till exempel flyg - och dykmedicinska undersökningar, hälsoundersökningar och utfärdande av medicinska intyg.

Till toppen av sidan