Försäkringsmottagning

Brygga - försäkringsmottagning Sabbatsberg

Aleris försäkringsmottagning erbjuder ett unikt utbud av sjukvårdsservice i fina lokaler på Sabbatsberg i Stockholm. Till vår mottagning är du välkommen om du har en sjukvårdsförsäkring, vi har avtal med de flesta försäkringsbolag. Vi tar även emot dig som är privatbetalande.

På Aleris Försäkringsmottagning vid Sabbatsberg träffar du erfarna och noga utvalda specialistläkare inom kirurgi, endokrinologi, urologi, ortopedi/sports medicine, ÖNH, ögon, medicin, gynekologi, neurologi, plastik, mage- och tarm samt sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor, dietister och psykiatiker. 

Allt under samma tak

Vi har samlat all kompetens under ett tak vilket för dig innebär att vi både kan erbjuda korta väntetider till våra övriga specialistläkare men även snabba utredningar då vi har tillgång till både röntgen och laboratorium i vår direkta närhet. 

På försäkringsmottagningen hittar du följande mottagningar:

Vi har även en diabetesmottagning. I vår direkta närhet finns även en komplett röntgenavdelning, laboratorium, restaurang, samt apotek.

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Är du privatbetalande är du välkommen att boka en tid genom att kontakta oss på telefon 08-690 63 75 eller via e-post

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta.

Aleris Försäkringsmottagningar i Stockholm

Aleris tar även emot försäkringspatienter på Aleris Fysiologlab Riddargatan. Där finns erfarna astma- och allergiläkare, hjärtläkare, lung- och sömnläkare. Aleris Fysiologlab har också en stor verksamhet inom klinisk fysiologi där vi utför hjärt-, kärl-, lungfunktions-undersökningar. 

Vi som arbetar här:

Till toppen av sidan