Allmänmedicin

På vår privata mottagning för allmänmedicin på Sabbatsberg i Stockholm utreder och behandlar vi allt inom allmänmedicin. Det kan t ex gälla högt blodtryck, diabetes, depression, sömnproblem, astma, ledvärk, luftvägsinfektion och hudutslag. Vi tar emot både privatbetalande samt dig med sjukvårdsförsäkring.

Erfarna specialister utreder och behandlar

Här träffar du läkare med lång erfarenhet från primärvård och privatmottagning. Vårt mål är att ge dig den bästa behandling och omvårdnad som du behöver. Både i hälsoförebyggande och vårdande syfte ser vi till att lära känna dig så att du får rätt hjälp. Vi utreder och behandlar sjukdomar och tillstånd såsom exempelvis:

  • astma
  • högt blodtryck
  • depression 
  • diabetes
  • ledvärk
  • luftvägsinfektion
  • sömnproblem

Om du har flera olika sjukdomar eller symtom kan allmänläkaren ta hand om dem samtidigt eller vid en serie besök, och du behöver inte gå till fler olika ställen för att få hjälp. Ett visst symtom, som huvudvärk, ont i magen eller trötthet, kan också bero på olika sjukdomar. Vår allmänläkare utreder orsaken och ger rätt behandling direkt eller skickar remiss till annan specialist om det behövs. Vi utfärdar även de allra flesta intyg.

Diabetessjuksköterska

Vår diabetessjuksköterska hjälper dig bland annat med rådgivning om hur mediciner och läkemedel ska tas och om kostens och motionens betydelse vid diabetes typ 1 och typ 2. Diabetessjuksköterskan tar även blodtryck och kontrollerar BMI och håller samtal om livsstilsförändringar för att förebygga diabetessjukdom. På mottagningen erbjuder vi rådgivning och undervisning både individuellt och i grupp. Ju mer kunskap du som patient har om diabetessjukdomen desto bättre är förutsättningarna för en framgångsrik behandling.

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Är du privatperson är du välkommen att boka en tid genom att kontakta oss på telefon eller via e-post. 

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Till toppen av sidan