Hälsoundersökning

Träning hälsoundersökning

Motion och hälsa är ofta naturliga ingredienser i våra liv. Samtidigt är många utsatta för olika former av stress som kan påverka hälsan negativt. Att utföra en hälsoundersökning/hälsokontroll är ett bra sätt att hålla koll på den egna kroppen och förebygga sjukdomar. Som privatperson eller försäkringskund är du välkommen att kontakta oss på Försäkringsmottagningen på Sabbatsberg för att boka in en hälsoundersökning.

Regelbundna hälsoundersökningar

Hälsoundersökningar med regelbundna intervaller är ett bra sätt för att upptäcka riskfaktorer och tidiga sjukdomstecken. Genom dessa undersökningar kan vi eliminera eller minska förekomst av riskfaktorer (t.ex. stress, rökning, högt blodtryck, höga blodfetter, övervikt och diabetes).

Vår undersökning är ett klokt sätt att hålla koll på den egna kroppen. Ju tidigare vi kan identifiera en risk, desto mer effektivt kan man sätta in rätt behandling. Detta gäller flertalet sjukdomar och inte minst våra folksjukdomar, hjärtkärlsjukdom och cancer.

Hälsoundersökning

När du genomgår en hälsoundersökning hos oss får du efter genomgång med läkare en god bild av din hälsa. Du får också råd om hur du kan förändra din livsstil för att må ännu bättre.

  • Stor screening av blodprover
  • Kontroll hos sjuksköterska av BMI, syn, blodtryck, puls, utandningsprov och EKG.
  • Läkarundersökning med genomgång av resultaten
  • Råd om åtgärder, eventuell behandling och i förekommande fall remiss till andra specialistläkare
Pris  
Hälsoundersökning inkl. provtagning hos sjuksköterska
samt uppföljande läkarbesök.
2800 kr

Välkommen och kontakta oss för att boka en tid.

Medicinska intyg och undersökningar

På Aleris Flyg - och Dykmedicinskt centrum utförs medicinska undersökningar för: Yrkesdykare, privatflygare, yrkespiloter, flygvärdinnor, elitidrottare, privatpersoner med flera. Läs mer och boka här.

Behandlingar

Till toppen av sidan