Ortopedi

På vår privata mottagning för ortopedi på Sabbatsberg i Stockholm undersöker, utreder, diagnostiserar och behandlar vi besvär i skelett, muskler, mjukdelar och leder. Vi tar emot både privatbetalande samt dig med sjukvårdsförsäkring.

Erfarna ortopeder och idrottsortopeder

På vår ortopediska mottagning arbetar erfarna och skickliga ortopeder som hjälper dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten ,det vill säga skador och sjukdomar i axlar, fötter, höfter och knän. Vi har även ortopeder som är specialiserade på idrottsskador. Operationer utför vi  både i dagkirurgi, vilket innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som du har blivit opererad, men vi utför även operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning.

Snabba röntgenundersökningar

Vi kan ta hand om "halvakuta" skador då vi har en unik möjlighet till snabba röntgenundersökningar via Aleris röntgen Sabbatsberg och sedan ev. behandling hos oss. Aleris Specialistvård Sabbatsberg är länkade med Aleris radiologi och vi erbjuder dig som kund att vid läkarbesöket se dina röntgenbilder och få en förklaring av din skada. Vi erbjuder även injektionsbehandlingar av inflammationer.

Boka tid

Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ett nybesök. 

Är du privatperson är du välkommen att boka en tid genom att kontakta oss på telefon eller via e-post. 

Besöksavgift för privatbetalande  
Nybesök 2000 kr
Återbesök 1500 kr

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Till toppen av sidan