Öron-Näsa-Hals

Man och barn vid strand - öron näsa hals sabbatsberg

Till Aleris mottagning för öron-näsa- och hals på Sabbatsberg är du välkommen om du exempelvis har besvär med långvariga öroninflammationer, sjukdomar i stämbanden, hörselnedsättning, problem med bihålor och näspolyper. Vi tar emot både barn och vuxna. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Specialister i öron- näsa- hals

På vår mottagning arbetar erfarna specialister i öron- näsa- och halssjukdomar. Här gör vi kirurgiska ingrepp såsom plaströrsinläggning hos barn, operation av körtlar bakom näsan och nässkiljeväggen och operation av halsmandlar. Andra besvär vi behandlar och hjälper dig med är t ex tinnitus, yrsel, sväljningsproblem, öroninflammationer, problem med bihålorkorta tungbandnäspolyper och nästäppa. Vi utreder och behandlar även snarksjukdomar hos barn och vuxna samt hörselnedsättningar.

Operationer

Våra specialister utför operationer i dagkirurgi. Dagkirurgi innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som operationsdagen. 

Behövs remiss?

Ja du behöver remiss för att komma till en öron-näsa-hals specialist. Detta behövs för att vi ska kunna bedöma ditt vårdbehov och göra rätt prioriteringar. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. 

Att söka vård i annat landsting

Som patient har man i Sverige rätt att söka sjukvård i annat landsting än hemlandstinget. Detta innebär att vi även har möjlighet att ta emot patienter från andra landsting. Olika regler gäller, läs mer om vad som gäller för just ditt landsting under rubriken "att välja vård".

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. 

Till toppen av sidan