Ortopedmottagning

På ortopedmottagningen vid Aleris Specialistvård Sabbatsberg arbetar erfarna ortopeder och idrottsortopeder som tar hand om dig som har besvär och smärta i rörelseapparaten. Det kan röra sig om skador och sjukdomar i skelett, muskler, leder, händer, axlar, armar, ben, knä, fötter och höfter. Både barn och vuxna är välkomna till oss. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Boka akuttid för skador i knä och fotled 

För skador i knä och fotled (ej frakturer) som uppkommit inom 36 timmar erbjuder vi tidsbokade akuttider. För att vi bättre ska kunna bedöma ditt vårdbehov är det en fördel om du har en remiss med röntgenutredning. Remissen får du av din husläkare eller av annan läkare. Akuttiderna bokas därefter av våra sjuksköterskor innan du kommer till oss. 

Du eller din remitterande läkare får gärna kontakta oss för snabb tidsbokning på telefon 08- 690 63 15.

Operation och vårdavdelning

Vi utför operationer i dagkirurgi vilket innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som du har blivit opererad. Vi utför även operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning.

Behövs remiss?

För att vi bättre ska kunna bedöma ditt vårdbehov och göra rätt prioriteringar är det en fördel om du har remiss med en röntgenutredning. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Kontakta oss om du är osäker.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. Läs mer om vår uppringningstjänst Tele-Q

Till toppen av sidan