Dietister

Dietist

Äter du den mat som du och din kropp bäst behöver och mår bra av? Här på Aleris Rehab Hallunda arbetar dietister som vägleder och hjälper dig med kost och frågor kring kosten så att du kan leva ett friskare liv.

Oavsett om du är frisk eller sjuk, har maten en avgörande betydelse för din hälsa och ditt välbefinnande. Våra dietister här i Hallunda har stor kunskap och finns här för att ge dig de kostråd som kan hjälpa dig att bli frisk eller förebygga sjukdomar eller om du behöver gå ned i vikt. Rätt kost kan minska behovet av mediciner, göra din rehabilitering effektivare och framför allt ge dig högre livskvalitet.

Boka tid till dietist via nätet 

Du kan boka tid direkt till dietist via vår hemsida och 1177.

Drop-in till dietist

Vi har en öppen dietistmottagning på torsdagar kl. 11.15-11-45. Hit kan du komma för kortare rådgivning och viktkontroll, receptförnyelse (livsmedelsanvisning, kosttillägg, sondnäring) eller för bedömningssamtal vid övervikt. Drop-in, ingen föranmälan krävs.

Välkommen! 

Ett urval av våra grupper och behandlingsprogram

BRA MAT kurs
Kursstart 14/9 kl 9.00 samt 24/10 kl 15.30.
Kostinformation i grupp för dig som har diabetes, höga blodfetter, är överviktig eller av annan anledning behöver veta mer om matens betydelse för hälsan.

Diabetesskola

Kursstart 11 oktober kl. 15.00.

 

 

Välkommen att ringa och boka in dig!

Till toppen av sidan