Centrala, moderna och nybyggda lägenheter i Solna

 • Stor privat lägenhet

  Lägenheten är på 32 mbestår av rum med sovdel, pentry och ett stort badrum.

 • Delvis möblerad lägenhet

  Lägenheten är möblerad med säng, sängbord, TV och dammsugare samtidigt som det även finns plats för privata möbler.

 • Gemensamma rum för umgänge

  Varje enhet har en gemensam matsal och vardagsrum för umgänge och aktiviteter.

 • 62 lägenheterna och förråd

  Lägenheterna är fördelade på åtta enheter och fem våningsplan. 14 av lägenheterna är möblerade korttidslägenheter. 

Ett stenkast från affärer, restauranger och allt annat som hör staden till ligger Aleris Råsunda. Ett nybyggt profilboende som var inflyttningsklart våren 2016. På gångavstånd finns flera grönområden, Råstasjön och Hagaparken.

Delvis möblerad lägenhet

Våra boende bor i en egen privat lägenhet på 32 m2. Lägenheten består av rum med sovdel, pentry och ett stort badrum. Den är delvis möblerad med säng, sängbord, TV och dammsugare samtidigt som det även finns plats för privata möbler.

De 62 lägenheterna är fördelade på åtta enheter och fem våningsplan. 14 av lägenheterna är möblerade korttidslägenheter. Varje enhet har en gemensam matsal och vardagsrum för umgänge och aktiviteter. Det finns trådlöst WiFi i hela byggnaden och på taket finns det en stor möblerad terrass som används flitigt under sommaren.

Vill du bo på Aleris Råsunda?

För att få bo hos oss i Solna behövs ett biståndsbeslut. Tala med din biståndshandläggare, om han eller hon finner det lämpligt får du hjälp med att få komma till Aleris Råsunda.

Hyresgäster hos Aleris Omsorg AB har möjlighet att betala sina fakturor via autogiro. Läs mer om autogirobetalning här >>>

Till toppen av sidan