Aleris Vallatorpsdoktorn

  • Aleris Vallatorpsdoktorn

  • Vi finns en trappa upp

  • Receptionisten tar emot

  • Sitt gärna ner i vårt väntrum

  • Väntrum

Vi är en husläkarmottagning med all kompetens på ett ställe, för hela familjen. Vårt mål är att alltid erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. Välkommen!

Influensatider

Vi vaccinerar mot influensa från och med 6 november. Välkommen på drop in tisdagar och fredagar kl. 13-14.

Även om det är ont om vaccin runtom i Sverige just nu så har vi vaccin på vår mottagning.

Akuttider samma dag

Vi förbättrar vår tillgänglighet och därmed minskar väntetiden fördig som patient.

Vi har akuta läkartider varje dag som bokas enkelt via telefon 08-510 501 35 från klockan 8. 

Webboka så här: Boka via våra e-tjänster som du har uppe till höger på denna sida. Du behöver e-legitmation eller boka via www.1177.se. Om du inte har ett personligt konto så kan du skaffa det i Mina Vårdkontakter.

Vad kan jag söka för?

På våra akuttider tar våra läkare emot enklare åkommor såsom:

  • INFEKTIONER
  • ÖRONBESVÄR
  • UTSLAG ELLER EKSEM
  • LÄTTARE OLYCKSFALL

Notera att du för långvariga besvär, utskrivning av sömn- ochnarkotikaklassade läkemedel, utredningar, remisser eller intygbehöver boka tid till ordinarie läkare.

Psykisk ohälsa barn/unga 7-17 år

Vi har nu startat en mottagning som tar emot barn och unga 7-17 år med symtom på psykisk ohälsa och som riskerar att drabbas av en psykisk sjukdom. Läs mer här

Boka tid på webben

Vi öppnar nu upp för bokning av tid till din doktor via webben på 1177.se. Till en början finns det några få tider, men allt eftersom kommer fler tider bli tillgängliga. Du hittar en snabblänk till bokning i rutan e-tjänster uppe till höger.

Om Äldremottagningen

Denna mottagning riktar sig till dig som är 75 år och äldre. Läs mer här 

Om vår mottagning

Våra distriktsläkare är specialister i allmänmedicin. På mottagningen finns också distriktssköterskor, en undersköterska och en kurator. 

Vi har också ett nära samarbete med Aleris Specialistvård i anslutning till Täby Centrum. De erbjuder specialistvård inom allmänkirurgi, handkirurgi, mag- och tarmsjukdomar, ortopedi, urologi, ögon och öron näsa hals. Här finns även Aleris Röntgen Täby som har generösa öppettider och kan erbjuda snabba tider för magnetkameraundersökning även under kvällstid.

Kontakt med läkare

Du bokar besök hos läkare på telefon 08-510 501 35. Vi har ett tonvalssystem där du väljer tidbokning, avbokning eller rådgivning. Du hittar en närmare beskrivning under Bra att veta.

Patientavgifter

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting och landstingets patientavgifter och frikort gäller. Läs mer om avgifterna på 1177.se

Om du behöver av- eller omboka ditt besök

Återbud kan lämnas dygnet runt i röstbrevlådan. Tänk på att du måste lämna återbud senast 24 timmar före besöket, annars debiteras du för besöksavgiften. Se mer här.

Välkommen att lista dig hos oss

När vi har stängt

Närmottagningen är stängd kan du vända dig till Husläkarjouren Täby.
Hör av dig på telefon 08-792 15 10 innan du kommer.
Öppet: Mån-fre: 17-22, Lör-sön: 8-22

Till toppen av sidan