Handkirurgi

Handkirurgi Täby

Hos Aleris handkirurgiska mottagning i Täby kan du söka hjälp om du har besvär i fingrar, händer och underarmar. Vi utreder och behandlar bland annat karpaltunnelsyndrom, senknuta, tennisarmbåge, golfarmbåge, musarm, dupuytrens kontraktur, muskelinflammation och artros i handen eller tummen. Vi tar emot både barn och vuxna.

Vanligt med ont i handen

Att få ont i handen och fingarna eller i armen eller drabbas av andra besvär i dessa organ är väldigt vanligt eftersom händer och armar är de kroppsdelar vi använder mest. Här i Täby arbetar handkirurger och ortopeder med lång erfarenhet av att behandla olika sjukdomar och åkommor som rör händerna och underarmarna. Det kan t ex handla om: 

Operation

I Täby opererar vi i dagkirurgi. Dagkirurgisk operation innebär att du får lämna oss samma dag som du har blivit opererad.

Behövs remiss?

För att vi ska kunna bedöma ditt vårdbehov och göra rätt prioriteringar är det en fördel om du har remiss. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Kontakta oss om du är osäker. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Rehabilitering 

En viktig del i behandlingen av handkirurgiska åkommor är det arbete som utförs av arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vår handkirurgiska rehabilitering sker i samverkan med arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon 08-690 54 10 eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senast 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. Läs mer om vår uppringningstjänst Tele-Q

Till toppen av sidan