Doktor online

Doktor online doktor på nätet umeå

Med hjälp av vår digitala tjänst Doktor online här i Umeå kan du som bor i Västerbotten och angränsande regioner på ett enkelt och bekvämt sätt träffa en doktor på nätet via videolänk. Doktor online hjälper dig att lösa många problem utan att behöva besöka mottagningen på plats.

Prata med doktor på nätet

Doktor online är en tjänst vi har på mottagningen i Umeå som innebär att du som patient kopplar upp dig via din dator, mobiltelefon eller läsplatta på internet och pratar med någon av våra läkare eller sjuksköterskor direkt över nätet. På så sätt får du på ett enkelt och smidigt sätt tillgång till vård när du behöver det oavsett var du bor. Doktor online är ett komplement till den ordinarie vården och kan lösa många av dina problem utan att du behöver åka hit till mottagningen i Umeå. Doktor online är också ett bra sätt att minska risken för smittspridning och du kanske slipper att åka hit i onödan.

Kontakt med Doktor online

För att komma i kontakt med Doktor online ringer du vår mottagning på tfn 090-14 04 90 så ger vi instruktioner hur du ska gå tillväga.

Till toppen av sidan